Kedvenc helyek

Taylor Swift lehet az idei év egyik nagy visszatérője

Úgy látszik, hogy a 2017-es esztendő a nagy visszatérések éve a popzenei berkekben. Katy Perry és Pink után most Taylor Swift erősíti tovább a visszatérő női előadók táborát.
Az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva bátran kijelenthetjük, hogy Taylor Swift bármihez fog, sikeres lesz. Napjaink legnagyobb popmogulja ismét készen áll arra, hogy új fejezetet nyisson karrierjében, és bebizonyítsa: a korábban begyűjtött zenei díjakon nem véletlenül díszeleg az ő neve. Az énekesnő nagyon komolyan gondolja az új era érkezését, ugyanis minden korábbi bejegyzést törölte az Instagramról és a Facebookról is egyaránt, hogy megfelelő platformot biztosítson az új korszakkal érkező tartalmaknak. 
 
A bennfentes hírek szerint a díva augusztus 25-én szeretné megjelentetni új albumának első kislemezét, amelyet aztán egy élő premier keretein belül is megmutatna az MTV Video Music Awards közönségének. Hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett a hírekkel kapcsolatban, de az biztos, hogy Swift kisasszony visszatérése közelebb van, mint gondolnánk. 
 
(www.breatheheavy.com) 
 
2017.08.24
|


Játék
Megérkezett a Walt Disney animációs stúdiójának újabb térdcsapkodóan vicces és kreatív kalandfilmje, a Ralph lezúzza a netet!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.