Gyógyászat és kerti parti kínai módra

Rendelj kínait - 24. rész
Ezen a héten egy szuper okosfogkefét ajánlunk nektek, amivel sokat tehettek a fogaitok egészségének megőrzéséért, de a problémamentes gyógyszerszedéshez is adunk egy kis segítséget. Ám hogy ne csak betegségekkel foglalkozzunk, egy mókás partikelléket, illetve egy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt élvezetes játékot is mutatunk.
Xiaomi SOOCAS X3 szónikus fogkefe – Profizmus olcsón 
 
Az elektromos fogkefék sokkal nagyobb hatásfokkal használhatók, mint a hagyományos darabok. Nem kérdés, hogy megéri-e egyre beruházni, mert az olcsó készülékek már mindenki számára elérhetők. Ám ezek a szolidabb árúak a keferész forgatásával tisztítanak, nem úgy, mint a szónikus darabok, melyek a sörtéket nagyon finoman rezegtetve végzik ugyanezt a műveletet. Sajnos ez itthon drága mulatság, de sokkal jobb a fogínynek és a tisztítóereje is hatékonyabb. Még szerencse, hogy erre is lehet megoldást találni Kínából, ráadásul nem is akármilyent. 
 
A Xiaomi által gyártott fogápoló készülék az okos egészségügyi kütyük közé tartozik. Külön applikáció jár az eszközhöz, melyet okostelefonunk segítségével lehet életre hívni. A programon belül tudjuk állítani a fogmosási szokásunkhoz mérten a paramétereket, de magán a készüléken is vannak beépített módok, melyeket bátran használhatunk. Az erősségi fokozat állításával mindenki magának választhatja ki a kívánt értéket. Fogínyvérzékenyeknek is ajánlott a szónikus technológia kíméletes tisztítása és a sebesség állíthatósága révén. A leggyorsabb fokozat esetén 37 200 rezgést produkál percenként, ami jóval hatásosabb, mint a hagyományos elektromos kefék. 
 
A dizájn kiemelkedő, belesimul a 2017-es trendbe, letisztult, sallangmentes, igen modern. Szerencsére nem is kerül olyan sokba, az érte kért nettó 11 000 forintot nagyon megéri. Pláne, ha átgondoljuk, hogy mennyi fogorvoshoz járást, ráköltést előzhetünk meg vele. 
 
Link >>  
 
iPree gyógyszertokos kulacs – Problémamentes gyógyszerszedés 
 
Aki szed gyógyszereket, táplálékkiegészítőket, az tudja, hogy könnyű elfelejteni a pirulák bevételét. Otthon rögződhet az étkezések előtti vagy utáni rutin, de egy utazás során – ahol minden felborul – nem kis baj lehet a feledékenységünkből. Léteznek azonban olyan eszközök, amik segítenek fejben tartani, hogy mikor mit kell bevennünk, ilyen a szóban forgó termék is. Az eszköz hét fakkból áll, ezen rekeszekbe lehet helyezni a gyógyszereket, vitaminokat. 
 
A hagyományossal szemben az iPree kulacsa azért ötletes, mert komplett csomagot alkot, 600 ml-es nagyságú, így a hét minden napjára elegendő vizünk lehet, ha tényleg csak a pirulákhoz iszunk belőle. Az oldalán meg már a jól ismert tárolórekeszek kaptak helyet, amit így nem kell külön magunkkal cipelni. 1800 forintot kell fizetni érte, hogy a magunkénak mondhassuk. 
 
Link >>
 
Spacerail Level 3 golyópálya – Játék nem csak gyerekeknek! 
 
A gyerekek életében fontos momentum, amikor ajándékot kapnak. Nagyon nagy szó, ha meglepik őket születésnapra, karácsonyra. Szülőként pedig külön felelősség, hogy mit adunk az ifjú trónörökösöknek, mivel, ha jól választottunk, sokat fognak játszani vele, és ez hatással lehet a fejlődésükre is. Ötletes megoldás, ha olyat ajándékozunk, amivel észre se veszi, de sokat tanul. 
 
Ilyen például a Spacerail Level 3, ami tulajdonképpen egy különleges golyópálya. A lényege az, hogy sínekből utat kell építeni egy fémgolyónak, amit utána lelkesen végig lehet küldeni a pályán. Ehhez a szetthez lift is tartozik, így, ha elég ügyesek vagyunk, „örökmozgó” pályát is építhetünk. Sokféle módon összeépíthetők az alkatrészek, épp ezért a játék élvezetes és több készséget is fejleszt. Gyerekeknek és felnőtteknek is ajánlott, 7500 forintért pedig szinte ajándék. 
 
Link >>  
 
BBQ-húsbillog – Dobd fel a kerti partit! 
 
Nincs is jobb annál, mint amikor az ember áthívja a barátokat vagy a szomszédokat egy jó kerti partira. Ilyenkor persze kihagyhatatlan tevékenység a grillezés, amivel minden húsimádó szívét megdobogtathatjuk. Ha ráadásul a húsokra vicces szövegek is kerülnek, akkor aztán mindent visz a buli. 
 
A kínaiak nagy dobása, hogy kitalálták ezt a BBQ-billogozót. Csak el kell helyezni a betűket a nyárson, majd rányomni a húsra. Kis idő múlva már bele is ég a szöveg az ételbe. Itt aztán szárnyalhat a kreativitás, vicces üzenetektől kezdve egészen a lánykérésig mindent bele lehet írni egy jó steakbe. Ezekért az élményekért pedig csak 3400 forintot kell kicsengetnünk. 
 
Link >> 
www.rendeljkinait.hu
2017.08.25
|


Játék
Brian King és David Prowse zenekarában egyszerre van jelen a Hüsker Dü punkos zajossága és Bruce Springsteen slágeressége.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.