Drámai hétvégén vannak túl az amerikai mozik

15 éve nem volt ilyen gyenge hétvége az amerikai mozikasszáknál, és akkor a szeptember 11-i merénylet után könyvelhették el a nagy zuhanást. Most a katasztrófához nem kellettek terroristák, a kriminálisan gyenge választék maga érte el az eredményt.
Az idei nyárra már így is rengetegen panaszkodtak Amerikában, hiszen úgy fest, hogy 15%-al kevesebb jegy fogyott odaát, mint egy évvel ezelőtt. Az eddig is ronda számok betetőzéseként jött a mostani hétvége. A nyár vége már így is süllyesztőnek számított a hollywoodi stúdióknál, de az szinte példa nélküli, hogy a legnagyobb országos terjesztésű film egy francia mese, a Magyarországon már bő fél éve játszott Balerina legyen, ami érthető módon nem igazán keltette fel a nézők érdeklődését.
 
Már a múlt héten is nagyon kevesen moziztak, de akkor még a Sokkal több mint testőr érkezése legalább tetszhalott állapotban tartotta azt, ami most teljesen meghalt. A top 12-ben lévő film összforgalma nem érte el az 50 millió dollárt, és ilyen gyatra hétvége tényleg nem volt már ősidők óta. A Sokkal több mint testőr a második héten 10 milliót hozott, és ez is elég volt ahhoz, hogy megőrizze a vezetést, a többi film pedig szinte labdába se rúgott. A siralmas adatokon a jövő hét sem változtat majd, ugyanis Tom Cruise filmjét, a Barry Seal: A beszállítót Amerikában nyár végéről szeptember végére menekítették át, így két hét múlva Stephen King bohócos horrorjára, az Azra vár a feladat, hogy újra bevonzza a mozikba az amerikaiakat. 
 
(boxofficemojo.com) 
2017.08.28
|


Film premierek

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

amerikai musical, 114 perc, 2018
Játék
Annipanni és hű barátja Boribon a vízparton keresnek menedéket a nagy melegben.
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
18:15
Munkahelyi csábító
amerikai dráma, 2018
18:25
Bravo Virtuoso
örmény krimivígjáték, 2016 (feliratos)
18:55
Bérgyilkos a szomszédom
amerikai vígjáték, 2000
19:00
19:00
Viszlát holnap
belga romantikus filmdráma, 2015 (feliratos)
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.