Kedvenc helyek

MTV Video Music Awards 2017: a klipek éjszakája

Augusztus 27-én este tartották a 33. MTV Video Music Awards díjátadó gálát Los Angelesben. Az MTV idén is szép számban osztotta ki a díjkiosztó védjegyének számító űrhajóst mintázó trófeát a legjobb videoklipek tulajdonosainak.
Hömpölygő sztárdömpinget fogadott tegnap éjszaka a kaliforniai The Forum aréna; a pezsgő celebbrigád az MTV díjátadója kapcsán érkezett a rendezvényközpontba, hogy szem- és fültanúja legyen a zenecsatorna egyik legnagyobb eseményének. A Katy Perry által levezényelt show legnagyobb ünnepeltje egyértelműen Pink volt, aki az est folyamán egy Michael Jackson Video Vanguard Award életműdíjjal lett gazdagabb a több mint tízéves pályafutásának megkoronázásaként.
 
A gála másik nagy győztesének az amerikai rapper, Kendrick Lamar bizonyult, aki több kategória meghódítása mellett az Év Videója-elismerést is kiharcolta magának. A díjazottak listáján többek között Kanye West, Zayn Malik, Taylor Swift és a Fifth Harmony is szerepel, valamint Ed Sheeran, akit a 2017-és év legjobb előadójának választottak. 
 
Az idei VMA-n továbbá performanszokból sem volt hiány, az átadók között Lorde, Miley Cyrus, Shawn Mendes és Demi Lovato fellépése szórakoztatta a népes közönséget. A „videoklipek Grammy-jeként” számon tartott díjkiosztó legnagyobb pillanatának azonban Pink szívbemarkoló köszönőbeszédét tartják, aki lányához intézett monológjában mindenkit arra biztatott, hogy merjünk nagyot álmodni és legyünk büszkék arra, akik vagyunk. 
 
(www.breatheheavy.com) 
 
2017.08.28
|


Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.