Új játszóhelyet nyit a Budapest Bábszínház

Új játszóhelyet nyit a Budapest Bábszínház: a Kemény Henrik terem a Vörösmarty utcában található, és próbatermi funkciója mellett 40 fő néző befogadására alkalmas. Emellett számtalan programmal és előadással készül a színház az új évadra.
A Budapest Bábszínház a kísérletezés és a progresszió jegyében tervezte meg a 2017/2018-as évadját, mely szeptember 30-án két előadással és egy kiállításmegnyitóval veszi kezdetét. Délután bemutatják Gimesi Dóra A csomótündér című meséjéből készült egyszemélyes részvételi színházi előadást, a nyáron megújult előcsarnok Koós Iván Galériájában pedig a délutáni előadás után nyílik meg az Ország Lili bábtervezői életművét bemutató tárlat. 
 
A színház továbbá szeptember 16-án részt vesz a Színházak éjszakáján, illetve a Színikritikusok Díjának szeptember 21-i átadóját is itt tartják.  
 
(MTI) 
 
2017.08.28
|


Játék
„All you need is love” énekli a Beatles 1967-ben nemcsak koncerteken, a rádióban, de már a televízióban is. Az első egész világot behálózó élő tévéközvetítést több mint négyszáz millióan nézik izgatottan a Földön.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.