Kedvenc helyek

Beyoncé énekelheti a következő James Bond-film főcímdalát

Hogy ki készítheti az ikonikus akciófilm legújabb zenei projektjét? A neve Yoncé. Be-Yoncé. A legfrissebb hírek szerint a Grammy-díjas énekesnő a legesélyesebb arra, hogy felénekelje a hamarosan készülő James Bond-film betétdalát.
Úgy látszik, hogy az immáron háromgyerekes édesanya mostanában a filmzenék világába barangolna leginkább. Legutóbb arról adtak hírt a bennfentes források, hogy a Disney Beyoncét szeretné felkérni, hogy producerelje a 2019-ben debütáló The Lion King élőszereplős adaptációjának soundtrackjét, most pedig újabb hasonló pletykák láttak napvilágot a filmes berkekben; a dívához közel álló források szerint az új James Bond-mozifilm produkciós gárdája már megkezdte a tárgyalásokat az aranytorkú popsztárral egy esetleges kollaboráció kapcsán. 
 
Bey jó barátja, Adele – aki korábban a Skyfall című slágert készítette a produkcióhoz – elszántan próbálja rávenni kolléganőjét erre a munkára, ugyanis elmondása szerint ez egy teljesen új, minden szempontból jövedelmező fejezetet nyitna pályafutásában. „Mielőtt Beyoncé találkozott volna a film producereivel, Adele beszélt vele arról, hogy a Bond-film mennyi színt vitt az ő karrierjébe. Igaz, nem sok filmzene lesz sikeres, de a több mint tízmillió Beyoncé rajongó bizalmatlanságra nem ad okot” - mesélte egy bennfentes. Az biztos, hogy a hivatalos megerősítés még nem most fog megtörténni, ugyanis a film forgatása év végén, vagy jövő év elején veszi kezdetét, de ahogy mondani szokás: a jó dolgokra megéri várni.  
 
(www.billboard.com) 
 
2017.08.30
|


Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.