Kedvenc helyek

Independent Label Fair Budapest

[ indie ]
Budapest, Anker't, szeptember 9. 12:00
Legyenek végre a hazai, független kiadók kapcsolatban: erre törekszik a Budabeats Records, a szimpatikus kezdeményezés fő szervezője. Az összefogást előmozdító eseményre a kis labeleket és azok (leendő) közönségét várják – igencsak pöpec fellépőkkel.
Az „online térből” való kilépést szorgalmazó ILF keretén belül már déltől szól a zene DJ Von Yodi jóvoltából, akit az underground Csókolom-kulcsfigurák, Ujj Zsuzsi és Darvas Kristóf fellépése követ. De a kiváló dalszerző-énekesnő Jónás Vera, az ambientes Stanley Maneuver és az Elevator című dallal tavaly berobbant, indie-folk Platon Karataev is tarkítja a palettát. 19 órától Musica Moralia hoz kísérleti posztfolkot, majd Galactic Jackson pakol némi italodiszkót. 20.15-kor veszi birtokba a színpadot Galambos Dorina, a pszichedelikus blues-rockos River of Lust élén... 
 
Ingyenes! 
 
Air
2017.08.31
|


Játék
A Zuboly egy olyan öszvér, amelyben huncutul forr össze a magyar népzene ősereje a slágervilág sutaságaival. A kujon hatosfogat előtt a Csángálló fűt be gyimesi és moldvai dallamokkal.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.