Kedvenc helyek

Telt házas turnéval indítja az őszt Kesha

Kesha visszatért, és sikeresebb, mint valaha. Az amerikai popsztár szeptember végén kezdi Rainbow Tour névre keresztelt koncertsorozatát, amely egy hónappal az indulása előtt sold out jegyeladást produkált minden helyszínen.
Kevesen hitték, hogy Kesha csillaga újra felragyoghat a popzene égboltján. Egykori producerével, Dr. Luke-kal való pereskedése és jogi vitája hosszú ideg mellékvágányra kényszerítette az akkor fénykorát élő dívát, és bár hiába kutatott kiskapuk után, hivatalos úton sehogy sem tudott új szerzeménnyel előrukkolni. 
 
A hosszas várakozás után azonban az énekesnő újra révbe ért, és augusztus elején új lemezzel jelentkezett, amelyet a rajongókon kívül a zeneipar kritikusai is nagyon jól fogadtak: a friss anyag a megjelenését követően rögtön a Billboard Top 200-as listájának élén nyitott, így nem volt meglepő, hogy az új dalok élőben való prezentálása is nagy sikernek örvend majd. 
 
„Az új Rainbow albumom a rajongóimnak szánom. Nagyon izgatott vagyok, hogy meginvitálhatlak benneteket egy kis boogie-ra a legújabb turnémon. Állatkáim, nagyon szépen köszönöm. Alig várom, hogy visszatérjek, és találkozhassak mindnyájatokkal!” - hálálkodott Instagram-oldalán a tinisztár. A turné első állomása szeptember 26-án lesz Birminghamben.  
 
2017.08.31
|


Játék
A Magyar Természettudományi Múzeum küldetése, hogy felébressze és fenntartsa a természet sokféleségének megismerése és megértése iránti igényt, és elkötelezetté tegye a társadalom tagjait a természeti környezet megőrzése iránt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.