Kedvenc helyek

Telt házas turnéval indítja az őszt Kesha

Kesha visszatért, és sikeresebb, mint valaha. Az amerikai popsztár szeptember végén kezdi Rainbow Tour névre keresztelt koncertsorozatát, amely egy hónappal az indulása előtt sold out jegyeladást produkált minden helyszínen.
Kevesen hitték, hogy Kesha csillaga újra felragyoghat a popzene égboltján. Egykori producerével, Dr. Luke-kal való pereskedése és jogi vitája hosszú ideg mellékvágányra kényszerítette az akkor fénykorát élő dívát, és bár hiába kutatott kiskapuk után, hivatalos úton sehogy sem tudott új szerzeménnyel előrukkolni. 
 
A hosszas várakozás után azonban az énekesnő újra révbe ért, és augusztus elején új lemezzel jelentkezett, amelyet a rajongókon kívül a zeneipar kritikusai is nagyon jól fogadtak: a friss anyag a megjelenését követően rögtön a Billboard Top 200-as listájának élén nyitott, így nem volt meglepő, hogy az új dalok élőben való prezentálása is nagy sikernek örvend majd. 
 
„Az új Rainbow albumom a rajongóimnak szánom. Nagyon izgatott vagyok, hogy meginvitálhatlak benneteket egy kis boogie-ra a legújabb turnémon. Állatkáim, nagyon szépen köszönöm. Alig várom, hogy visszatérjek, és találkozhassak mindnyájatokkal!” - hálálkodott Instagram-oldalán a tinisztár. A turné első állomása szeptember 26-án lesz Birminghamben.  
 
2017.08.31
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.