Kedvenc helyek

Justin Bieber a legtöbb követővel rendelkező férfi előadó a Twitteren

Úgy látszik, hogy korábbi botrányai ellenére nem csapolódott meg a popherceg rajongói tábora, sőt: a közösségi platformokon egyre többen kíváncsiak a tinisztár mindennapjait bemutató posztokra.
Ismét rekordot döntött Justin Bieber! A 23 éves énekes immáron több mint 100 millió felhasználónak csiripelhet nap mint nap a Twitter-oldalán, ezzel a legtöbb követőt összetoborzó férfi előadóként könyvelték el a portál történetében. A bűvös számot átlépve így már nem kell sok, hogy lekörözze a platform királynőjeként számon tartott Katy Perryt, akinek bejegyzéseit 103 millió rajongó követi szerte a világon. 
 
Bieber népszerűsége tehát töretlen, az énekesnek ráadásul Friends című dalával, úgy tűnik, a rajongóit is sikerült kárpótolnia, akik egy hónappal ezelőtt még csalódottan vehették tudomásul, hogy kedvencük a Purpose World Tour összes hátra lévő állomását lemondta. Biebernek a koncertsorozat keretein belül még 14 helyszínen kellett volna fellépnie, de ezeket a koncerteket mindenféle különösebb indok nélkül törölték. Egyes hírek szerint a fiatal sztárnak pihenésre van szüksége, ugyanis 2016 óta járja a világot jelenlegi turnéjával, ráadásul gőzerővel dolgozik legújabb lemezén, amely a tervek szerint hamarosan napvilágot láthat.  
 
(www.breatheheavy.com) 
 
2017.09.01
|


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.