Kedvenc helyek

Zayn Malik és Sia egy új közös dalban

Az ex-One Direction-tag Zayn Malik ezúttal az aranytorkú énekesnővel, Siával állt össze, hogy elkészítsék a fiatal tinisztár karrierjének következő nagy durranását.
Tovább zakatol Zayn sikergépezete. A One Direction zenekarból elsőként kilépő énekes a banda nélkül is remekül megállja helyét a popzene pezsgő forgatagában, ezt bizonyítják saját szerzeményeinek sikerei is: az eddig megjelent dalai szinte mind a toplisták dobogóin végezték, ráadásul a Taylor Swifttel közös I Don't Wanna Live Forever című duettjét Video Music Awards díjjal jutalmazták az MTV idei gáláján. 
 
Hasonló sikerekre számíthat majd az újonnan bejelentett, Siával közös duettje, amely Dusk Till Dawn néven lát majd napvilágot szeptember 7-én. A tervek szerint az új single egy videoklippel együtt debütál majd, amelynek promóciós posztere már megtekinthető az énekes közösségi portáljain. A kisfilmet Marc Webb rendezte, és a poszter alapján a Girls című sorozat színésznője, Jemima Kirke is feltűnik majd a Dusk Till Dwan egyes jeleneteiben.  
 
(www.breatheheavy.com) 
2017.09.02
|


Játék
Brian King és David Prowse zenekarában egyszerre van jelen a Hüsker Dü punkos zajossága és Bruce Springsteen slágeressége.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.