Kedvenc helyek

Lady Gaga: „Elkezdtem új dalokat írni”

Napjaink egyik legnagyobb hatású popénekesnője az Entertainment Weeklynek adott interjújában árulta el, hogy alig egy évvel legutóbbi lemezének megjelenése után máris hozzálátott új dalainak megírásához.
Lady Gaga megállíthatatlan. Azonfelül, hogy jelenlegi turnéjával a legnagyobb stadionokat tölti meg szerte a világon, a koncertezés mellett az alkotásra is szakít időt a 31 éves popdíva. „Elkezdtem dalokat írni. Rengeteg ötlet és dolog van a fejemben, amit szeretnék véghez vinni, szóval meglátjuk. Időre van szükségem az alkotáshoz” - nyilatkozta az énekesnő a még gyerekcipőben járó projektről. 
 
A díva tavaly októberben jelentette meg Joanne című nagylemezét, amely hangzásvilágát tekintve merőben más volt, mint az eddigiek; valószínűleg ennek tudható be az is, hogy az akkor még friss anyag a rajongók és a zenei kritikusok véleményét is erősen megosztotta. Ennek kapcsán jelenhetett meg a The Cure című dal idén áprilisban, amely DJ White Shadow produceri közreműködésével idézte vissza a „régi Gaga-stílust” a fanok legnagyobb örömére. Gaga azonban elárulta, hogy ettől függetlenül a Joanne-éra még nem ért véget, ugyanis hamarosan újabb videoklipes kislemezt másolnak majd ki a szóban forgó korongról.  
 
(www.breatheheavy.com) 
 
2017.09.04
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.