Kedvenc helyek

Kelly Clarkson és a finoman lágy szerelem

Love So Soft címmel érkezik az amerikai pop-rock énekesnő, Kelly Clarkson visszatérő kislemeze, amely régóta várt új albumának előfutáraként erősíti majd az őszi szerelmes dalok táborát.
Ha Adele-t a szakítós dalok királynőjeként emlegetjük, akkor Kelly Clarksont ezzel ellentétben a szerelmes szerzemények nagymestereként tarthatjuk számon. Az American Idol első évadjának győztese 2002 óta ontja magából a jobbnál jobb slágereket, és immáron 15 éves pályafutása ellenére sem fogyott ki a love storykból: a címből asszociálva az énekesnő legújabb dala is a szerelem kérdését boncolgatja, amely hivatalos információk alapján szeptember 7-én lát majd napvilágot. 
 
A téma ugyan változatlan, de a stílus már kevésbé; az új nagylemez friss hangzásvilágát beharangozó dal erősen soulzenei jegyekkel érkezik, amely valószínűleg teljesen új szintre emeli majd a díva pop-rock vonalon mozgó diszkográfiáját. A szóban forgó szám a hírek szerint egy videoklip kíséretében érkezik majd, amely a világhírű rendező, Dave Meyers keze munkáját dicséri. A 2015-ben megjelent Piece by Piece korong utódjának megjelenési időpontját azonban még homály fedi, de abban biztosak lehetünk, hogy már nem kell sokat várnunk Kelly nagy comeback-jére.  
 
(www.breatheheavy.com) 
 
2017.09.05
|


Játék
Az idei Ünnepi Könyvhétre jelentette meg a Kossuth Kiadó Muszatics Péter Bécs, Budapest, Hollywood című könyvét, melyben a szerző a múlt század eleji Hollywoodba kalauzolja az olvasót, ahol a Közép-Európából származó alkotók jelentős hatással voltak az amerikai filmgyártásra.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.