Nyerj páros jegyet a Love, Love, Love című előadásra, a Belvárosi Színházba!

„All you need is love” énekli a Beatles 1967-ben nemcsak koncerteken, a rádióban, de már a televízióban is. Az első egész világot behálózó élő tévéközvetítést több mint négyszáz millióan nézik izgatottan a Földön.
Köztük Sandra és Kevin is, két londoni fiatal, kiknek szíve tele a szabadság, a végtelen lehetőségek és a könnyű élet reményével. Sorsuk megpecsételődik ebben a megismételhetetlen pillanatban.  
 
Napjainkig követi életüket ez a szatirikus komédia, kajánul feltéve a kérdést a „flower power" generációjának: mégis mennyit valósítottatok meg a világraszóló álmaitokból és a lehetőségeitekből? Milyen világot adtatok át nekünk?  
 
A színdarab 2010. októberi angliai ősbemutatóját Paines Plough rendezte a Drum Theater Plymouth-szal együttműködésben. 
 
Helyszín: Belvárosi Színház 
 
Időpont: október 4., 19:00 
 
Ha szeretnél jegyet nyerni az előadásra, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre! 
 
Ki alakítja Sandrát a Love, Love, Love című darabban?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk az előadásra. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: október 1., vasárnap 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.