Kedvenc helyek

Popriadó: tervben van az új Madonna-album

A Popkirálynő Instagram-oldalán csigázta fel népes rajongótáborát és tudatta a világgal: készen áll arra, hogy zenei fronton újra munkához lásson, ráadásul ehhez már egy új, inspiráló helyszínt is talált, amely elmondása szerint gyümölcsözően hat majd a kreativitására.
Madonna visszatér – bár igazából sosem tűnt el! Az 59 éves művésznő az elmúlt időszakban a rá jellemző maximalista módon görgette karrierjének mókuskerekét; az elmúlt két évben egy új lemez, egy rekordeladásokat produkáló világ körüli turné és egy saját kozmetikai márka is útjára indult a díva neve alatt. A poptörténet megkerülhetetlen kulcsfigurája azonban továbbra sem szeretne megpihenni, sőt, két új projektjét is beharangozta követőinek. 
 
„Portugália energiája annyira inspiráló. Nagyon kreatívnak és igazán élőnek érzem magam, amikor itt vagyok, és alig várom, hogy elkezdjek dolgozni a Loved című filmemen és az új dalaimon! Ez egy új fejezetet nyit majd az életemben. Eljött az idő, hogy egy kedvezőbb szemszögből nézve hódítsam meg a világot!” - lelkendezett közösségi oldalán a világsztár. 
 
A Madonna által pedzegetett projektek debütálása még jóval odébb van, de a fanoknak addig sem kell aggódniuk, ugyanis szeptember 15-én lát majd napvilágot a Rebel Heart Tour DVD, amely a popnagyasszony legutóbbi turnéjának hangulatát varázsolja majd a nézők otthonába. 
 
2017.09.06
|


Játék
Brian King és David Prowse zenekarában egyszerre van jelen a Hüsker Dü punkos zajossága és Bruce Springsteen slágeressége.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.