Van, hogy a „gagyi kínai” a legjobb...

Rendelj kínait - 25. rész
Következő cikkünkben több előítéletet is eloszlatunk. Először is remek érvünk van amellett, hogy miért érdemes otthonra egy mini projektort beszereznünk, továbbá bebizonyítjuk, hogy műanyag tankkal játszani felnőttként sem ciki, ha a megfelelő játékot vásároljuk meg hozzá! Szó esik még a légtisztítás előnyeiről, valamint egy okoshátizsákot is bemutatunk.
Unic P1+ mini projektor – Mozi zsebből 
 
Több oka is van annak, hogy az emberek többsége nem vásárol projektort. A legnagyobb visszatartó erő természetesen az, hogy itthon igencsak drágán juthatunk hozzá a nagyon mezítlábas megoldásokhoz is, de zajossága, mérete és a hozzá tartozó bonyolult felszerelés is elijesztheti a vásárlók egy részét. Minden előítéletet el lehet azonban oszlatni a Unic által gyártott – természetesen kínai - mini projektorral. A P1-nek elképesztők a méretei, mindössze egy 4,5 cm X 4,6 cm X 4,7 cm nagyságú eszközről beszélünk. Tehát amikor arról van szó, hogy mini, egy cseppet sem túlzunk. 
 
Joggal gondolhatnánk, hogy egy ekkora vetítő vagy nem működik, vagy egész egyszerűen pocsék a minősége. Szerencsére esetünkben erről szó sincsen. A felbontása 640X360 pixel, ami igaz, hogy nem túl izmos, viszont egy nagyobbacska kép is élvezhető, ha távolabb ülünk tőle. Filmeket, videókat micro SD-kártya behelyezésével tudunk lejátszani, vagy Wifi-n keresztül bármely számítógéppel, okostelefonnal összeköthető. Hangszóró is van beleépítve, de ha keveselljük a hangerőt, külső hangfal is csatlakoztatható hozzá. A LED-technológiának köszönhetően 20 000 üzemóra garantált a világítótest élettartamára. Ha ennek utánaszámolunk, akkor ki is jön, hogy nagyjából 12 000 filmet nézhetünk meg vele hibamentesen. 
 
Mint annyi dolog, ez is teljesen megfizethető a Távol-Keletről rendelve, így a „projektor drága dolog” elméletet is meg tudjuk dönteni. Nettó 22 000 forintot kell érte fizetnünk, de ezért cserébe olyan moziélményhez jutunk, amit itthon valóban csak nagyon drágán kaphattunk volna meg. 
 
Link >>
 
Vulkán alakú USB-s légtisztító – Pormegkötő Vezúv 
 
Sokan talán nem is tudják, hogy milyen hasznos lehet egy légtisztító az otthonunkban. Nemcsak azoknak jelenthet nagy segítséget, akik hajlamosak a porallergiára, a háziasszonyok életét is jelentősen megkönnyítheti egy ilyen kütyü beszerzése, melynek használata mellett lényegesen lecsökken a takarításra fordított idő. 
 
A mini asztali légtisztító ráadásul nagyon pici és USB-ről könnyedén működtethető. Kis mérete azonban ne tévesszen meg senkit, ha nincs is akkora, mint nagyobb testvérei, legalább ugyanannyira hasznos. Pláne, ha a közelében tartózkodunk, például az asztalnál dolgozunk. Dizájnban is nagyon mókás az eszköz, mert egy vulkánt formáz, mely a tetején fújja ki a már megtisztított levegőt, amit nedvesíteni is tud. Potom 3900 forintért kihagyhatatlan ajánlat. 
 
Link >>  
 
Guapabien USB-s hátizsák – Menet közben is tölts! 
 
Megállíthatatlanul elindult az iskolaszezon, mindenki füzeteket, írószereket és táskákat vásárol. Ha te is olyan vagy, aki az utolsó utáni pillanatban veszi meg ezeket, akkor még nem csúsztál le erről sem. 
 
Ránézésre egy teljesen sima, olcsó hátizsákról van szó, de belekukkantva megpillanthatjuk a lényeget. Egy kihúzható USB-kábellel van megspékelve a hátitáska, melyhez belül külső akkumulátor csatlakoztatható. Tehát menet közben bármikor tölthetjük úgy a telefonunkat, hogy a táskában van a power bank, a kezünkben pedig a készülék. Mindezt kulturált, igényes módon egy igencsak dizájnos táskával. Több színben is elérhető, létezik fiúsabb és lányosabb variáns is. 
 
Az ára kifejezetten barátságos, nagyon olcsón, 3600 forintért vihető. 
 
Link >>
 
Vonalkövetős játék tank – Légy újra gyerek! 
 
Nincs is nagyobb élmény, mint olyan játékkal játszani, amit magad alakíthatsz kényedre-kedvedre. Valami hasonlót tud ez a kis műanyag tank is, melynek kivételesen nem az a lényege, hogy hogyan is néz ki. Kialakítása ugyanis egyértelműen arra utal, hogy olcsó termékről van szó, és ez így is van. Műanyag ház, elnagyolt formák, de most nagyon nem erre kell fókuszálni. 
 
Játék tankunk ugyanis rendelkezik egy fontos tulajdonsággal: lekövet bármilyen nyomvonalat, amit kijelölsz neki. Igen, nem csalás, nem ámítás, elég csak filccel felrajzolnunk egy utat a mókás katonai gépezetnek, mini harci gépezetünk máris elindul és végigmegy rajta. Gondoljunk csak bele, milyen jól lehetne ezekkel szórakozni, ha több is lenne belőlük. 
 
Egész egyszerűen zseniális, és csak 2600 forintot kell fizetni az önjáró csodáért. 
 
Link >>
www.rendeljkinait.hu
2017.09.11
|
(18 kép)


Játék
Alig egy éve annak, hogy a rockklasszikusok feldolgozásában utazó belga hetesfogat először hallatott magáról.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.