Kedvenc helyek

Halloween témájú album érkezik Michael Jacksontól

Halálának nyolcadik évfordulója után három hónappal új válogatáslemez érkezik a pop királyától. A tizenhárom számot csokorba rendező korong szeptember 29-én kerül a boltok polcaira.
Félelem és reszketés Jackson diszkográfiájában. Amióta „popvilág a popvilág”, nincs halloween a Thriller című szám nélkül. Michael Jackson pályafutásának legnagyobb slágere nemcsak az énekes szólókarrierjét, de mai napig eddig minden bulit képes volt beindítani. Valószínűleg ennek a kapcsán döntött úgy az elhunyt popsztár kiadója, hogy idén ősszel egy külön ilyen tematikájú kiadvánnyal örvendezteti meg a rajongókat. 
 

 
A „horrorisztikus” lemez MJ már eddig ismert dalait vonultatja fel, így többek között hallható lesz rajta a Blood On the Dance Floor, a Dirty Diana, a Dangerous és a Scream című szerzemény is, mely utóbbi a gyűjtemény címadó dala is egyben. A válogatáson bónusztrackként helyett kapott egy öt számot felölelő megamix is, amely a „mashupok királyaként” emlegetett The White Panda keze alól került ki.  
 
(www.billboard.com) 
2017.09.07
|


Játék
Brian King és David Prowse zenekarában egyszerre van jelen a Hüsker Dü punkos zajossága és Bruce Springsteen slágeressége.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.