Kedvenc helyek

Revük éjszakája – Válogatás az Orfeum show-műsoraiból

Budapest, Orfeum, a pesti mulató, 2017. szeptember 14. 21:00
„Régi és mai dalok, jól megkomponált táncok és látványos jelmezek hívnak időutazásra.” A nagy Gatsby és Josephine Baker világába szakavatott sztalkerek vezetnek be Veres Mónika „Nika” és Farkas Gábriel személyében, hat forró táncossal karöltve.
A vacsorával egybekötött esten a 31 éves énekesnő csillogtatja meg káprázatos hangját, aki a ’20-as évek buja hangulatát kelti életre. A Jay Gatsby csábító korát megidéző, eMeRTon- és Fonogram-díjas Nika mellett Farkas Gábor Gábriel is színpadra áll. A Képzőművészetit végzett, 41 éves trubadúr főleg Máté Péter és Sinatra dalait szokta műsorára tűzni, de most ő is a Josephine Baker fémjelezte érába kalauzol. A közel 100 évvel ezelőtti dallamok mellett a piros fűzős, tollfejdíszes, banánszoknyás ’30-as évekről fog még szólni a minőségi pesti mulató tematikus estje. 
 
Jegyár: 2500 Ft-7000 Ft 
 
Air
2017.09.08
|


Játék
Az idei Ünnepi Könyvhétre jelentette meg a Kossuth Kiadó Muszatics Péter Bécs, Budapest, Hollywood című könyvét, melyben a szerző a múlt század eleji Hollywoodba kalauzolja az olvasót, ahol a Közép-Európából származó alkotók jelentős hatással voltak az amerikai filmgyártásra.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.