Kedvenc helyek

Zátonyra futott kapcsolatáról énekel Demi Lovato

A hajdani Disney-csillag nem viccelt, amikor azt mondta, hogy új zenei projektjének érzelmi töltete nagyon mély szintekről fakad. Ezt példázza az énekesnő legújabb, You Don’t Do It For Me Anymore című dala is, amelyet volt barátjának írt.
Két évvel a legutóbbi Confident lemeze után új albummal jelentkezik Demi Lovato. Az immáron felnőtt nővé érett popsztár nemcsak külsőségekben, de zenei fronton is igyekszik magasabb szintre emelni a Demi-jelenséget, hogy végleg kitörhessen a tinisztárként elkönyvelt énekesek skatulyájából. Ezt a szellemiséget képviseli Lovato legújabb, You Don’t Do It For Me Anymore című dala is, amely egy rendkívül ösztönös, erőteljes, valódi érzelmekkel teli szerzeménnyé sikeredett. A rajongói teóriák szerint a ballada nyílt üzenet egykori szerelmének, Wilmer Valderramának, akivel hat évig élt párkapcsolatban a világsztár. Az új dal meglehetősen éles váltást jelent az előző, Sorry Not Sorry kislemezhez képest, amely a nyári bulislágerek gyöngyszemeként került kiadásra július elején. A Demi-rajongók jó hír, hogy a kedvencük új számait csokorba rendező korong megjelenéséig már nem kell sokat várniuk, hiszen a Tell Me You Love Me szeptember 29-én indul hódító útjára.  
 
(www.breatheheavy.com
 
2017.09.08
|


Játék
Az idei Ünnepi Könyvhétre jelentette meg a Kossuth Kiadó Muszatics Péter Bécs, Budapest, Hollywood című könyvét, melyben a szerző a múlt század eleji Hollywoodba kalauzolja az olvasót, ahol a Közép-Európából származó alkotók jelentős hatással voltak az amerikai filmgyártásra.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.