Kedvenc helyek

Zayn Malik és Nicki Minaj egy közös dalban

Úgy látszik, hogy az egykori One Direction-ifjonc a legnagyobb női előadókat toborozza össze legújabb albumán. Az énekes egy rádiós interjúban árulta el, hogy hamarosan érkező nagylemezére rögzített egy dalt a rapszakma koronázatlan királynőjével, Nicki Minaj-zsal is.
Nincs sláger Nicki nélkül. Duettek tekintetében az amerikai díva jelenleg a legfelkapottabb női előadó, ugyanis nehezen lehet már olyan zenészt mondani, akivel ne készített volna legalább egy közös dalt a közel tízéves karrierje során. Az előadók döntése azonban nem véletlen, hiszen Minaj eddig minden dalát sikerre vitte, és meg sem állt a zenei toplisták csúcsáig. 
 
Valószínűleg ennek kapcsán készült el Zayn és Nicki első közös duettje, amely a fiatal énekes soron következő korongján kapott helyet. A szóban forgó dal nagy valószínűséggel hasonló sikerekere számíthat majd, mint Zayn Siával közös Dusk Till Dawn című dala, amely a rajongók és a zeneipari ítészek tetszését is elsőre elnyerte. 
 
(breatheheavy.com)
 
2017.09.11
|


Játék
Maja mindenképp szeretne részt venni a vidék legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, ám túlzott lelkesedésével a méhecske magára haragítja a méhbirodalom császárnőjét.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.