Szakralitás és művészet

Országszerte, 2017. szeptember 16 - 24.
Idén is a Nemzeti Múzeumban kerül sor az Ars Sacra Fesztivál ünnepélyes megnyitójára szeptember 16-án délután. A két héten át tartó országos eseménysorozathoz évről évre csatlakoznak Magyarország legnagyobb múzeumai, kulturális központjai, valamint galériák és művészek.
A fesztivál idején országszerte számos szakrális tematikájú képző- és iparművészeti kiállítást, különböző műfajú koncerteket, színházi és irodalmi előadásokat, tárlatvezetéseket, filmvetítéseket, beszélgetéseket és gyerekprogramokat látogathat a nagyközönség ingyenesen. A fesztivál nyitónapján tartják a Nyitott Templomok Napját, amikor a történelmi egyházak képviselői szélesre tárják templomaik kapuit és színes kulturális programokkal várják az érdeklődőket.
 
2017.09.12
|


Játék
Az Én, Tonya a kilencvenes évek egyik legnagyobb amerikai médiabotrányának szatirikus feldolgozása, amelyet humorában mások mellett a Fargóhoz hasonlítanak. A film két színésznő, Margot Robbie és Allison Janney jutalomjátéka, akik egyértelműen Oscar-jelölésre is esélyesek.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.