Kedvenc helyek

Beteg rajongójának énekelt Lady Gaga

Mindig is tudtuk, hogy Lady Gaga nemcsak popsztárként, de emberként is megkülönböztetett tiszteletet érdemel. Legutóbbi koncertjén ezt a tényt ismét sikerült megerősítenie, ahol is egy Dravet-szindrómával küszködő kisfiú álmát váltotta valóra.
A díva pennsylvaniai koncertje óta a kis Owen nevétől hangos a világ. Történt ugyanis, hogy a kisfiú édesanyja, Jennifer Collins év elején egy videoüzenetben arra kérte a Facebook-ismerőseit, hogy segítsenek egy felvételt eljuttatni Gagához, amelyben azt kérte, hogy kisfia hadd találkozhasson a Grammy-díjas világsztárral. Az anyuka elmondása szerint Owen már négyéves kora óta erősíti a Lady rajongói táborát, és az énekesnő legnagyobb slágerein cseperedett fel, amely látszólag pozitív hatást gyakorolt a szellemileg sérült fiú mentális fejlődésére. 
 
Az énekesnő rajongói mindent megtettek, hogy segítsenek valóra váltani a 12 éves fantársuk álmát, és kezdeményezésük szerencsére célba ért: Gaga a legutóbbi fellépésén Owennek dedikálta karrierjének egyik legnagyobb slágerét, az The Edge Of Glory című dalt, amelyet bálványa mellett ülve hallgathatott végig több ezer ember előtt. „Nagyon örülök, hogy itt vagy” - mondta az énekesnő, majd puszit adott az élménytől letaglózott fiú fejére.  
 

 
(breatheheavy.com) 
2017.09.12
|


Játék
Sherlock Holmes, a világ első magándetektívje mindig olyan furcsa volt, hogy az már vicces. Will Ferrell szerencsére nem tiszteli a tekintélyt – egy Saturday Night Live szkeccsben már bebizonyította, hogy milyen volna Holmes, ha ő játszaná.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.