Kedvenc helyek

Rihanna inspirálta Marilyn Manson új albumát

A polgárpukkasztó jelmezeiről és előadásmódjáról elhíresült metálherceg egy friss interjújában elárulta, hogy hamarosan megjelenő új nagylemezének egyik múzsája a barbadosi énekesnő, Rihanna volt.
Manson a minap a Consequence of Sound online portál szerkesztőjével beszélgetett a legújabb albuma kapcsán, amely során sokak számára meglepő kijelentést tett. A rocklegenda ugyanis elmondása szerint a következő zenei projektjének készítése során a merőben más műfajt képviselő Rihanna egyik lemezéből merített ihletet. 
 
„Furcsa mód az egyik lemez, amely erős hatást gyakorolt az albumomra, az Rihanna legutóbbi felvétele volt” – mesélte a 48 éves zenész. „A dal, ami igazán lehengerelt, az a Love On The Brain volt, ugyanis láttam az egyik fellépését és nagyon odatette magát.” 
 
Marilyn Manson legutoljára 2015-ben hozott ki új anyagot The Pale Emperor néven, azonban a lemez sem rajongói, sem szakmai berkekben nem aratott sikert; a Sweet Dreams-feldolgozás ikonikus előadója valószínűleg ennek kapcsán igyekezett új irányvonalat foganatosítani munkásságában, amelynek gyümölcse október 6-án indul hódító útjára Heaven Upside Down címen.  
 
(www.breatheheavy.com) 
2017.09.12
|


Játék
A magyar művészet meghatározó alakjait feldolgozó sorozatát folytatva a modern hazai művészet egyik legjelentősebb alakjának, Korniss Dezső festőművésznek a kiállítását rendezi meg a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.