Szerb Antal: Utas és holdvilág

Budapest, Trafó, március 2. 18:00
Határokat feszeget a TÁP Színház legújabb összművészeti produkciója, amely négy és fél órás playback előadásban dolgozza fel Vajdai Vilmos rendezésében Szerb Antal idén 80 éves regényét, az Utas és holdvilágot.
A rendező 15 évvel ezelőtt készült rádiójátékának hanganyagához – melyen Csányi Sándor, Halász Péter és Ónodi Eszter hallható – adják a testüket és színpadi jelenlétüket az előadás szereplői, többek között Törőcsik Franciska, Kálid Artúr és Hegymegi Máté. A rendkívül izgalmas, és a színészek számára is kihívást jelentő kísérlet mellett egy igazán grandiózus, lebilincselő vizualitású előadásra számíthatunk, amelyet hatalmas alkotói gárda hozott létre; a produkció különleges látványvilágát Juhász András, a MOME oktatója és diákjai álmodtak meg, a jelmezeket Nagy Fruzsina készítette az MKE és a MOME hallgatóival.
 
2017.09.13
|


Ahol a héten érdemes...
 
 
Budapest, A38 Hajó, február 23. 20:00
 
Budapest, Thália Színház, február 23. 19:30
 
Játék
Varázslatos élményben lehet része azoknak, akik március 2. és 4. között a Homoktövis utcai Vasas Jégcentrumba (volt Jégpalota) látogatnak, itt kerül ugyanis megrendezésre a Budapest Kupa nemzetközi szinkronkorcsolyázó verseny.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.