Kedvenc helyek

Új klippel jelentkezett Fergie

Fergie már tudja, hogy melyik videoklipet fogod az őszi szezonban a legtöbbször megnézni: You Already Know néven debütált a visszatérésén dolgozó énekesnő új kisfilmje, amelynek fekete-fehér vizuálját Nicki Minaj jelensége színesíti.
Szeptember 22-én jelenik meg az egykori The Black Eyed Peas-frontasszony Double Dutchess névre keresztelt nagylemeze. A korongot felvezető MILF Money című kislemez már tavaly nyáron kijött, de a dal és az album megjelenése közötti nagyobb időbeli kiesés miatt újabb single-t másoltak ki a szóban forgó korongról; választásuk a fülbemászóan rádióbarát You Already Know számra esett, amelyet Nicki Minaj ütős rapbetétje tesz még populárisabbá – ahogy azt utóbbi időben kiadott popslágerek 90%-nál is tette. A szerzemény könnyed és vidám stílusával ellentétben a hozzá forgatott kisfilm meglehetősen elegáns és minimalista képkockákat sorakoztat fel a nézők előtt, így a több mint négyperces videó alatt fekete-fehérben láthatjuk a „ki, ha én nem?”-attitűddel parádézó dívákat.  
 

 
(www.billboard.com) 
 
2017.09.13
|


Játék
A western műfajt már sokszor temették, de időről időre mindig akad egy alkotó, aki megmutatja, hogy van még kraft a pisztolyforgató cowboyokban.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.