Kedvenc helyek

Új klippel jelentkezett Fergie

Fergie már tudja, hogy melyik videoklipet fogod az őszi szezonban a legtöbbször megnézni: You Already Know néven debütált a visszatérésén dolgozó énekesnő új kisfilmje, amelynek fekete-fehér vizuálját Nicki Minaj jelensége színesíti.
Szeptember 22-én jelenik meg az egykori The Black Eyed Peas-frontasszony Double Dutchess névre keresztelt nagylemeze. A korongot felvezető MILF Money című kislemez már tavaly nyáron kijött, de a dal és az album megjelenése közötti nagyobb időbeli kiesés miatt újabb single-t másoltak ki a szóban forgó korongról; választásuk a fülbemászóan rádióbarát You Already Know számra esett, amelyet Nicki Minaj ütős rapbetétje tesz még populárisabbá – ahogy azt utóbbi időben kiadott popslágerek 90%-nál is tette. A szerzemény könnyed és vidám stílusával ellentétben a hozzá forgatott kisfilm meglehetősen elegáns és minimalista képkockákat sorakoztat fel a nézők előtt, így a több mint négyperces videó alatt fekete-fehérben láthatjuk a „ki, ha én nem?”-attitűddel parádézó dívákat.  
 

 
(www.billboard.com) 
 
2017.09.13
|


Játék
Jamie Lee Curtis visszatér ikonikus szerepében, hogy még egyszer utoljára szembeszálljon Michael Myersszel, az álarcos alakkal, aki azóta kísérti, amióta éppen hogy sikerült elmenekülnie előle egy halloweeni mészárláskor, négy évtizeddel ezelőtt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.