Kedvenc helyek

Lana Del Rey fehér Mustangja

Lana Del Rey a nyárral együtt a szerelmet is elbúcsúztatta: napvilágot látott az énekesnő White Mustang című kisfilmje, amelynek képi világa újra a „régi Lana”-klipek hangulatát idézi elő.
Úgy látszik, hogy az ősz beköszöntése Ms. Del Rey hangulatára is nagy hatást gyakorolt. Az elmúlt időszakban életigenlést hirdető indie-pop hercegnő ismét visszatért régi stílusához – legalábbis ezt tükrözi az újonnan debütált White Mustang című videoklip sötét és depresszív atmoszférája. Az egyszerre futurisztikus és vintázs vizuál Rich Lee világhírű rendező szüleménye, akinek Lana idén kiadott Love és Lust For Life videóit is köszönthetjük. 
 

 
A koncepció középpontjában a díva és rocksztár szerelmének vívódása áll, akik a felvétel végéhez közeledve búcsút intenek egymásnak. Érdekesség, hogy Lana a klipben egyáltalán nem énekel, helyette inkább táncra perdül: a nagy búcsú előtt egy rövid andalgásnak is szemtanúi lehetünk, amelyet lassú flamenco-dallamok tesznek még drámaibbá.  
 
(www.breatheheavy.com) 
2017.09.14
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.