Kedvenc helyek

Betegség miatt halasztották el Lady Gaga turnéját

Alig pár hete, hogy megkezdődött a Joanne World Tour névre keresztelt világ körüli koncertsorozat, egy súlyos betegség diagnosztizálása után azonnal kényszerpihenőre küldték a Bad Romance énekesnőjét.
Gaga a Rock in Rio egyik legnagyobb húzóneveként lépett volna színpadra a brazil fesztiválon, de pár nappal előtte a fellépést egészségügyi okokra hivatkozva törölték. A Lady maximalizmusát ismerve először mindenki kimerültségre asszociált, de sajnos kiderült, hogy a baj nagyobb, mint gondolták: a popdívát múlt héten szűnni nem akaró fájdalmakkal szállították kórházba, ahol megállapították, hogy egyelőre a gyógyíthatatlan betegségek közé sorolandó fibromyalgiában szenved. 
 
A fibromyalgia egy olyan kínzó kór, amely elsősorban az izmokat és az ízületeket támadja meg, én ennek következtében állandó fájdalmakat produkál áldozatánál. Habár a tünetek különböző kezelésekkel és gyógyszerekkel enyhíthetők, az énekesnő egészségi állapotát szem előtt tartva a Joanne turné összes európai állomását elhalasztották. A koncertszervező cég nyilatkozata alapján az elmaradt show-k 2018 januárjában kerülnek megtartásra, és ha minden jól alakul, Lady Gaga akkora már újult erővel állhat népes rajongótábora elé.  
 
(www.breatheheavy.com) 
2017.09.20
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.