Kedvenc helyek

Kim Kardashian lehet az American Idol új zsűritagja

A legfrissebb hírek szerint a realitysztárból lett világhírű üzletasszony foglalhat helyet a zsűriszékben Katy Perry mellett Amerika egyik legfelkapottabb tehetségkutatójának új évadában.
Kanye West asszonykája is betör a popbizniszbe: a legfrissebb pletykák szerint Kim is esélyes arra, hogy ítészként szerepeljen az American Idol következő szériájában. A lehetséges szerep nemcsak a nézőket, hanem a műsor készítőit és producereit is erősen megosztja, bár sokan úgy vélik, hogy napjaink legfelkapottabb médiaszemélyiségétől sokat tanulhatnának a feltörekvő énekesek; a mai világban a siker alapja a socialmedia-jelenlét, amelynek Mrs. West egy kulcsfontosságú alakja.  
 
„Amíg a producerek Lionel Richie, Luke Bryan, Keith Urban és hasonló kaliberű zenészek után kutatnak, Ryan Seacrest úgy véli, hogy a show-nak fel kellene vennie Kimet. A promóció és a közösségi média nagyon fontos ahhoz, hogy az énekesek sikeres művészekké váljanak, és senki sem ismeri ezt a világot jobban, minta maga Kim” - nyilatkozta egy bennfentes forrás. 
 
Sokak felháborodása ellenére nem a Kardashian család dívája lenne az első, aki zenei hozzáértés nélkül bíráskodik: az America's Got Talent pár éve Heidi Klum modellnek adta meg a jogot arra, hogy döntést hozzon a zenei babérokra törő tehetségek sorsáról.  
 
(www.breatheheavy.com) 
 
2017.09.21
|


Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.