Kedvenc helyek

Gwen Stefani, a karácsonyi dalok új üdvöskéje

Idén a karácsony hamarabb érkezik, mint gondoltuk volna: az amerikai popdíva, Gwen Stefani október 6-án jelenteti meg új, ünnepi témájú lemezét, amely már az ősz közepén elhozza a karácsony szellemét a hallgatóság számára.
Vörös ajkak, szőke lokni, és fagyöngy – így néz ki Gwen Stefani karácsonya a nemrég bemutatott albumborító alapján. A You Make It Feel Like Christmas címen érkező korong a díva első zenei megmozdulása a tavaly tavasszal megjelent This Is What The Truth Feels Like album óta, amelyet nemcsak saját diszkográfiájának, hanem a teljes poppaletta egyik kiemelkedő gyöngyszemeként tartanak számon. 
 
A karácsonyi lemez a tematikájától függetlenül ízig-vérig Gwen-stílusban készült, így valószínűleg bohókás, friss, üde dallamokra számíthatunk a 12 dalt felvonultató dalcsokorban. Az új projektet felvezető első kislemez a lemez címadó dala, amelyet jelenlegi párjával, a countryénekes Blake Sheltonnal rögzített a 47 éves popsztár. Az ikonikus, örökzöld klasszikusok mellett – Jingle Bells, Silent Night, Santa Baby - új számok is helyet kaptak az albumon, ilyenek például a When I Was A Little Girl és a Never Kissed Anyone With Blue Eyes névre keresztelt szerzemények. Gwen mellett hamarosan újabb világhírű előadó is beáll a karácsonyi énekesek pezsgő táborába, ugyanis a hírek szerint Sia is szeretné megörvendeztetni rajongóit az ünnep kapcsán.  
 
(breatheheavy.com) 
 
2017.09.22
|


Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.