Kedvenc helyek

Christina Aguilera lesz a 2018-as Super Bowl nagy fellépője?

Minden évben találgatások sora lát napvilágot, hogy vajon ki lesz az az énekes, aki fellép a februári Super Bowl félidejében. A pletyka már most beindult; így került képbe Xtina is, aki a bennfentes források szerint az egyik legesélyesebb előadó a megtisztelő feladatra.
Justin Timberlake, Britney Spears, Jay-Z, Rihanna, Sia – megannyi lehetséges név előkerült már elő az amerikaifutball-bajnokság művészeti vezetőinek tarsolyából. A legfrissebb hírek szerint azonban az amerikai popdíva, Christina Aguilera lehet az, aki az NFL döntőjének félidejében szórakoztathatja a sportközönséget. Sokan szkeptikusan vélekednek a dologról, ugyanis a popénekesnő 2012 óta nem jelentkezett új albummal, és más zenei vonalon sem mutatott aktivitást, de a Christinára voksoló szervezők úgy vélik, hogy az a sztár több mint 10 éves karrierjének slágereiből remek repertoárt lehetne összefésülni. 
 
Hivatalosnak számító megerősítés még nem érkezett, de az biztos, hogy a Super Bowl következő fellépőjének fel kell kötnie a gatyát, ha fel akarja venni a versenyt az idei évben rekordnézettségű show-t produkáló Lady Gagával. 
 
(breatheheavy.com) 
2017.09.25
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.