Love, love, love

Budapest, Belvárosi Színház, február 22. 19:00
All You Need Is Love énekli a Beatles 1967-ben nemcsak koncerten, rádióban, de már a televízióban is. Az első egész világot behálózó élő tévéközvetítést több mint négyszáz millióan nézik izgatottan a Földön.
Köztük Sandra és Kevin is, két londoni fiatal, kiknek szíve tele a szabadság, a végtelen lehetőségek és a könnyű élet reményével. Sorsuk megpecsételődik ebben a megismételhetetlen pillanatban. Napjainkig követi életüket ez a szatirikus komédia, kajánul feltéve a kérdést a „flower power”-generációjának: mégis mennyit valósítottatok meg álmaitokból és lehetőségeitekből? Milyen világot adtatok tovább nekünk?
 

 
Mike Bartlett darabját 2010-ben mutatták be Angliában, itthon Zöldi Gergely fordításában, Réthly Attila rendezésében, Schruff Milán, Nagy Dániel Viktor, Péter Kata, Gubik Petra/Szabó Irén és Dékány Barnabás szereplésével mutatja be az Orlai Produkciós Iroda.  
2017.09.25
|


Játék
Egy maroknyi vándorszínész játéka dühös verekedést robbant ki. A kavarodásban egy ifjú katona beszáll a bunyóba. Miután a fiú bujdosni kényszerül, a társulat befogadja és együtt zötyögnek faluról falura Pest felé.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.