Programok hétvégére

2017. szeptember 29.-október 1.
Ezen a hétvégén az egészség és a kutatás tematikája kerül fókuszba, most rendezik ugyanis a Kutatók Éjszakája országos rendezvénysorozatát, a Hungexpón Egészség kiállítás, Óbudán életmódnap, valamint piknik várja a látogatókat, de a történelem és az ingatlanok iránt érdeklődőknek is van ajánlatunk!
VIII. Honvédfesztivál – Csatatéri Sokadalom 
Pákozd, Mészeg-hegy  
szeptember 28–29.  
www.kempp.hu 
 
Nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az 1848. szeptember 29-i pákozd-sukorói csata emlékére és tiszteletére a Honvédfesztivál elnevezésű eseménysorozat, mely a katonai hagyományokat ápoló, a honvédkultúra sokszínűségét bemutató, hadtörténelmi ismeretterjesztő fesztivál. 
 
Kutatók Éjszakája 
Országszerte 
szeptember 29-én
www.kutatokejszakaja.hu/2017/ 
 
Ezen a délutánon és estén a látogatók megismerkedhetnek a kutatói munka szépségeivel és izgalmával. Megtudhatják, hol és hogyan dolgozik egy kutató, milyen kihívások érik, és hogyan küzdi le a nehézségeket. 
 
Hogyan neveljünk boldog gyereket? 
Hatszín Teátrum  
szeptember 29-én 19h  
www.hatszin.hu 
 
Dr. Kádár Annamária pszichológus előadása a gyermeknevelésről. 
 
Gasztroteológia IV. – Gasztroteológia 
Magyar Nemzeti Múzeum  
szeptember 29-én 17h  
www.mnm.hu 
 
Mi is az a gasztroteológia? Mi köze egymáshoz a gasztronómiának és a teológiának? A programon való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet szeptember 28-ig küldhet el a refo500@hnm.hu e-mail címre. 
 
Szentendrei Jazz- és Borfesztivál 
Szentendre  
szeptember 29.–október 1.
www.szentendreprogram.hu
 
A történelmi belváros sétálóutcáján felsorakozó kiállítók mellett a szentendrei kötődésű borászok, borászatok, borkereskedések és civilek a belvárosi házak tematikusan kialakított udvaraiban várják a bor szerelmeseit. A Fő téren a pezsgők, habzó borok és fröccsök kóstolása mellett már déltől koncertek, kulturális, családi programok is szórakoztatják a fesztiválozókat. A helyi éttermek, termelők és szolgáltatók egyedi menüsorokkal, exkluzív borvacsorákkal, borkostolókkal várják a Szentendrére látogatókat.  
 
LAKÁS 2017 Kiállítás és vásár 
Millenáris  
szeptember 29.–október 1. 10h  
www.lakas2017.hu 
 
A LAKÁS 2017 olyan lakossági ingatlankiállítás és vásár, ahol minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól majd. Az őszi lakásexpo a Millenárison ismét egy tető alá hozza a lakásközvetítő hálózatokat, a bankokat, a lakástakarék-pénztárakat, a biztosítókat és a szolgáltatókat. A már konkrét szándékkal rendelkezők mellett azokat is várják a szervezők, akik a közeljövőben vagy középtávon gondolkodnak lakásvásárláson, lakáseladáson, lakáshasznosításon vagy éppen előnytelen hiteleik kiváltásán. Ingyenes! 
 
Óbudai Piknik 
Óbuda  
szeptember 30-án  
www.obudaipiknik.hu  
 
Idén a Mészkő park a kiemelt helyszín. A piknikre a jól ismert, de mégis vadonatúj parkban kerül sor, ahol immár számtalan funkció, a régi fitneszpark mellett játszótér, sportrész, „amfiteátrum”, kutyás játszó stb. vár minden korosztályt. Egész nap játékok, kézműves-foglalkozások, sportprogramok, csapatversenyek lesznek sok zenével és sok-sok finomsággal. Ingyenes! 
 
Egészség kiállítás 2017 
Hungexpo – BNV  
szeptember 30.–október 1.  
www.hungexpo.hu  
 
Kiállítók között olyan szolgáltatókkal találkozhatsz, mint: szülészet-nőgyógyászat, meddőség, szemészet, szemműtétek, fülészet, hallásvizsgálat, bőrgyógyászat, fogászat, idősek otthona, addiktológia, urológia, őssejtbank, plasztikai sebészet, akupunktúra, allergológia, cukorbetegség, gyermekgyógyászat, háziorvosi szolgálat, sportorvos, alvásközpontok, ortopédia, csontkovács, gyógymasszőr, egészségbiztosítás, egészséges táplálkozás étrendkiegészítő. 
 
Ízek, érzések, lépések – Gasztro- és életmódnap 
Óbudai KK – 3K  
szeptember 30-án 14h  
www.kulturkozpont.hu 
 
A rendezvényen Sárközi Ákos séf, Szepesi Dóra újságíró, életmód-tanácsadó és -terapeuta, valamint Kertész-Kiss Tamás élelmezéstudományi szakértő és jógaoktató tart előadást. Jegyár: 1800 Ft. 
 
 
2017.09.27
|


Játék
A műfaját posztapokaliptikus turbópopként definiáló Einstand garantálja a forró hangulatot.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.