Kedvenc helyek

A holdig repít legújabb turnéjával Lana Del Rey

Az indie-pop díva legújabb turnéja a La To The Moon címet viseli, amely garantáltan földöntúli élményt biztosít népes rajongótáborának.
Hosszú idő után végre turnézásra adta a fejét Lana Del Rey. Az énekesnő legutoljára karrierjének elején vállalt nagyobb volumenű koncertsorozatokat, azóta csak a nyári fesztiválszezonok során csillogtatta meg énektudását pár fellépés erejéig. A rajongói nyomás hatására azonban beadta a derekát, és hamarosan az egész világnak bemutatja majd nyáron megjelent, Lust For Life című anyagát. 
 
A turné első szakasza Észak-Amerikában veszi kezdetét 2018 januárjában, majd február 28-án ér véget Honolulun. Természetesen a nemzetközi fanoknak sem kell aggódnia, ugyanis Lana elmondása szerint hamarosan bejelentik az európai és ausztrál koncertdátumokat is, így szinte az egész világ szem- és fültanúja lehet Del Rey kisasszony különleges előadásának. Az életigenlést hirdető La To The Moon Tour január 5-én indul hódító útjára Minneapolisból.  
 

 
(breatheheavy.com) 
2017.09.28
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.