Kedvenc helyek

Azealia Banks: „Cardi B a szegény emberek Nicki Minaj-a”

Kesztyűket fel, cicaharc indul! Nincs olyan időszak a rapbizniszben, amikor két előadó ne feszülne egymásnak; ezúttal a két díva, Azealia Banks és Cardi B viszálya ütötte fel fejét a szakmában.
Napok óta mindenki az újdonsült Billboard-királynőt, Cardit ünnepli, akinek Bodak Yellow című slágere hosszú idő után az első női szólórapszámként foglalt helyet a zenei ranglista képzeletbeli trónján. A 24 éves MC eredményéről a zeneipar legnagyobb alakjai is elismerősen nyilatkoztak és gratulációjukat fejezték ki a raplány felé. Vannak azonban olyanok, akik nem nézik jó szemmel Cardi B hirtelen jött sikerét. 
 
Ilyen többek között a botrányairól és beszólásairól elhíresült rapper, Azealia Banks is, aki Instagram-profilján fejeztek ki nemtetszését kolléganőjével szemben. Ms. Banks szerint Cardi másokon keresztül kapaszkodott fel és jutott fel a csúcsra, és pont ezért hamarosan a süllyesztőben fogja végezni. A monológjában a rapnagyasszony Nicki Minaj-t is megemlítette, akivel szemben a Bodak Yellow díváját egy olcsó hamisítványnak nevezte. Cardi B az őt ért vádakra rendkívül frappáns módon reagált: közösségi oldalain megosztott Azealiáról egy videót, amint épp a szóban forgó dalra táncol. „Azért lett annyira sikeres a dalom, mert a gyűlölködők imádják!” - kommentálta tömören a felvételt az ünnepelt díva. 
 
Nem ez az első alkalom azonban, hogy Azealia összetűzésbe keveredett valakivel: az énekes-rapper több viszályt könyvelhet el magának, mint sikeres slágert, amely nem vet túl jó fényt a pont emiatt leszállóágban lévő pályafutására.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.09.28
|


Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Gül Baba kulturális fesztivál mától vasárnapig. Türbe, rózsák, kiállítás és sok zene- Budapest és a török kultúra. #gulbaba #gulbabakultfeszt
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.