Kedvenc helyek

Jótékonysági célból készített dalt Beyoncé

A világhírű díva ezúttal J Balvin és Willy William közös spanyol nótájában működött közre, hogy a dalból befolyt összeggel támogassa a Karib-tenger környékén lesújtott hurrikán áldozatait.
Beyoncénak nemcsak a torka, de a szíve is aranyból van. Az amerikai énekesnő előszeretettel használja fel jótékony célra hírnevét, így már nem egy karitatív megmozdulás zárult egekbe szökő sikerekkel Mrs. Carter neve által. Az immáron háromgyerekes édesanya ezúttal a Puerto Ricóban, Mexikóban és a Karib-szigeteken pusztító természeti katasztrófa áldozatainak megsegítésén ügyködik, ennek kapcsán egy zenészhez méltó kampányt álmodott meg: szerepet vállalt a nagy hype-nak örvendő, Mi Gente című, spanyol sláger remixverziójában, hogy a számból származó pénzbevétel teljes egészét a hurrikán elszenvedőinek ajánlja fel.
 
„A dalból származó bevételt felajánlom Puerto Rico, Mexikó és a Karib-szigetek jótékonysági szervezeteinek. Ha segítenél, akkor irány a: Beyonce.com/reliefefforts” - buzdította adományozásra népes rajongótáborát a Single Ladies előadója.
 

 
(billboard.com)
 
2017.10.02
|


Játék
A művészet templomai című sorozat immár 9. epizódjához érkezett. A hazánkban is nagy sikerű Vatikáni Múzeum 3D, a Firenze és az Uffizi-képtár 3D és a Pápai bazilikák 3D alkotóinak új filmje a legkiválóbb reneszánsz mesterek egyikének és művészettörténet egyik legmeghatározóbb alakjának, Raffaello Sanziónak állít emléket.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.