Kedvenc helyek

Jótékonysági célból készített dalt Beyoncé

A világhírű díva ezúttal J Balvin és Willy William közös spanyol nótájában működött közre, hogy a dalból befolyt összeggel támogassa a Karib-tenger környékén lesújtott hurrikán áldozatait.
Beyoncénak nemcsak a torka, de a szíve is aranyból van. Az amerikai énekesnő előszeretettel használja fel jótékony célra hírnevét, így már nem egy karitatív megmozdulás zárult egekbe szökő sikerekkel Mrs. Carter neve által. Az immáron háromgyerekes édesanya ezúttal a Puerto Ricóban, Mexikóban és a Karib-szigeteken pusztító természeti katasztrófa áldozatainak megsegítésén ügyködik, ennek kapcsán egy zenészhez méltó kampányt álmodott meg: szerepet vállalt a nagy hype-nak örvendő, Mi Gente című, spanyol sláger remixverziójában, hogy a számból származó pénzbevétel teljes egészét a hurrikán elszenvedőinek ajánlja fel.
 
„A dalból származó bevételt felajánlom Puerto Rico, Mexikó és a Karib-szigetek jótékonysági szervezeteinek. Ha segítenél, akkor irány a: Beyonce.com/reliefefforts” - buzdította adományozásra népes rajongótáborát a Single Ladies előadója.
 

 
(billboard.com)
 
2017.10.02
|


Játék
Norvégia egyik legfelkapottabb formációja tavaly a Szigetet is megjárta, ezúttal pedig a Hajót veszik célba.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.