Alakul az új Halloween-film szereposztása

Ha még nem tudtad volna: jövő októberben ismét visszatér Michael Myers, a Halloween-franchise sorozatgyilkosa, és ezúttal Rob Zombie-t hátrahagyva próbál visszatérni a minőségi gyilkolászás irányába.
Nemrég kaptunk is egy első hangulatfotót az új Halloween-moziból, amiből rögtön kiderült, hogy Jamie Lee Curtis is visszatér Laurie Strode-ként. A nem éppen a horrorjairól ismert David Gordon Green rendező a komikus Danny McBride segítségével írt új forgatókönyvet, amelyben az alkotók úgy tesznek, mintha csak az első két Halloween létezett volna, és ez lenne a harmadik rész, az összes többi film pedig sosem történt volna meg. Friss hír, hogy a csapathoz csatlakozott Judy Greer színésznő, aki Laurie Strode lányát, Karent alakítja majd. A filmet a kisköltségvetésű horrorokra specializálódott Blumhouse nevű cég készíti, miután a jogok a Dimension Filmsnél felszabadultak. 
 
(deadline.com) 
2017.10.03
|


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Filmek a TV-ben
18:25
A Sárkánykapu repülő kardjai
kínai akciófilm, 2011
18:25
Miss Hanoi
cseh krimi, 2018
18:30
Kemény ügy
ausztrál kalandfilm, 2017 (feliratos)
18:30
Scooby-Doo: Kék Sólyom maszkja
amerikai animációs film, 2012
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.