Programok hétvégére

2017. október 6-8.
A macskák, a bor és az egészséges életmód köré szerveződik hétvégi programválogatásunk, amelyben szó esik még mazsorettről, szexualitásról, irodalomról és építészetről is, ajánlunk továbbá koncerteket, workshopokat, kiállításokat, táncházat és palotalátogatást, szóval unatkozni senki sem fog, aki kimozdul otthonról.
V. Oktoberfest Budapest 2017 
Kincsem Park  
október 5–8.  
www.oktoberfestbudapest.hu 
 
Koncertek, táncházak, kiállítások, kézműves sörök várják a látogatókat. 
 
Sátorfeszt 
Madách tér  
október 5–8.  
www.satorfeszt.hu 
 
A négynapos programsorozat keretében szukoti városfelfedező barangolások, kiállítások, koncertek, filmvetítések, workshopok, gyerekprogramok, különleges szukoti stand-up és slam poetry produkciók is várják az érdeklődőket. 
 
A halál milongát táncol – Kiss Judit Ágnes irodalmi estje 
ErŐMűvház  
október 6-án 18h
www.eromuvhaz.hu 
 
Jegyár: 800 Ft 
 
Hernádi Judit zenés estje egy zongorával 
Óbudai KK – 3K 
október 6-án 19h  
www.kulturkozpont.hu 
 
„Díva, bohóc, ember és színésznő. Ez mind, ami vagyok. És már egy jó ideje ez vagyok. Ilyenkor illik számot adni, mi volt, mi lesz. Tojok az illemre, a szabályokra. Az érdekel, ami egy kicsit más. Mondatok, amiket már elmondtam, amiket nekem szántak, vagy szánhattak volna. Dalok, amiket nekem írtak, vagy írhattak volna a szerzők, ha kicsit jobban odafigyelnek. Ez az est rólam szól!" Jegyár: 1800-2000 Ft.  
 
Borhíd Fesztivál és Borünnep 
Esztergomban Esztergom 
október 6–8.
www.borhid.com 
 
A fesztivál egyik kiemelt célja, hogy a fiatalságot is megmozgassa és népszerűsítse a kulturált borfogyasztást, a minőségi borokat. A rendezvény mindhárom napján már koradélutántól a korosztály körében elismert zenekarok koncertjei szórakoztatják majd a látogatókat. 
Ingyenes! 
 
Tokaji Szüreti Napok 
Tokaj és környéke  
október 6–8.  
www.tokajiszuretinapok.hu
 
Szüreti felvonulás, főzőverseny, borászati-gasztronómiai események, koncertek, borospince-látogatás, sétahajókázás a Tiszán várja az érdeklődőket.  
 
III. Életminőség Fesztivál 
Ferencvárosi Művelődési Központ  
október 7-én 10h  
www.fmkportal.hu 
 
Workshop, kiállítás, gyerekprogramok, személyiségfejlesztő előadások, meditáció, állapotfelmérés és számos szűrővizsgálat várja a látogatókat. 
 
Fedor Nemzetközi Macskakiállítás 
Lurdy Ház  
október 7–8. 10h  
www.fedor-hungary.hu 
 
A kiállításon naponta több száz különleges macska, gyerekprogramok, táp- és felszerelésvásár várja az érdeklődőket. A macskák mellett törpe- és óriásnyulak, vadászgörények, tengerimalacok, sünök és kisrágcsálók, valamint egzotikus állatok is részt vesznek a rendezvényen. Jegyár: gyerek: 500 Ft., felnőtt: 1000 Ft.  
 
Egy nap az egészségért 
Kőrösi Csoma Kőbányai KK + KÖSZI 
október 8-án 10–18h  
www.korosi.org 
 
Életmód és szexualitás, Bánfi Ibolya életmód és táplálkozási tanácsadó előadása, a növényi étrend gyógyító ereje és még számos érdekes téma várja az érdeklődőket. Jegyár: 400 Ft. 
 
VI. „Stefánia” Országos Mazsorett Fesztivál 
Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központ  
október 7-én 14–18h
www.bphkk.hu 
 
A mazsorett eredetileg show-elemnek indult, amellyel a fúvószenekarok menetét színesítették a korábbi időkben. Mára már önálló műsor- és versenyszám és egyre népszerűbb a közönség körében. Jegyár: 1000 Ft. 
 
Palotalátogatás 
Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központ  
október 8-án 10.00–11.30  
www.bphkk.hu 
 
Ismerkedjenek meg a Stefánia Palota múltjával és jelenével egyaránt! Barangoljuk be együtt az egykori Park-Club termeit és folyosóit, idézzük fel a nem egyszer történelemformáló eseményeket, melyek e falak között zajlottak és ismert személyiségeket, akik életük egy adott szakaszát a klubban töltötték, bálokon, társasági eseményeken, sportrendezvényeken. Bemutatjuk a palota mai feladatköreit is, melyeknek köszönhetően Budapest egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszínévé vált. Jegyár: 1000 Ft. 
2017.10.04
|


Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.