Kedvenc helyek

A terrortámadás miatt mondta le fellépéseit Jennifer Lopez

A hétre meghirdetett összes JLO-koncert elmarad – adta ki hivatalos közleményben az énekesnő sajtósa. A latin díva úgy érzi, hogy most nincs helye ünneplésnek és szórakozásnak a Route 91 Harvesten történt halálos merénylet után.
Las Vegas sötétségbe borult, az egész világ gyászol. Újabb terrortámadás ütötte fel a fejét, ezúttal a Route 91 Harvest fesztivál vendégeit szúrta ki magának az az ámokfutó, aki több mint ötven halálos áldozatot követelő lövöldözésbe kezdett az egyik koncert alatt. A történések az egész sztárvilágot megrázták, sokan közülük nyílt üzenetben fejezték ki együttérzésüket az áldozatok és családjaik felé.
 
A szintén Las Vegasban rezidenskedő Jennifer Lopezt olyan mélyen érintette a tragédia, hogy a hónap elejére betervezett összes koncertjét elhalasztotta, mondván: jelenleg most nincs helye a szórakoztatásnak a kaszinóvárosban. „Jennifer összetört, hogy ilyen értelmetlen pusztítás történt” - olvasható a közleményben. „Minden gondolatával és imájával az áldozatokért és családjukért fohászkodik”. Az All I Have névre keresztelt koncertshow elmaradt három előadása valamikor a közeljövőben kerül megtartásra. 
 
(breatheheavy.com) 
2017.10.04
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.