Kedvenc helyek

Háziállatai miatt nem indul turnéra Miley Cyrus

Az állattartás felelősségteljes feladat – de mi van a rajongókkal? A fiatal énekesnő meglepő válasszal indokolta, hogy miért nem indul turnéra legújabb lemezével.
Miley Cyrus a minap Howard Stern vendége volt, ahol egy kötetlen beszélgetés keretein belül mesélt jövőbeli terveiről. Mindenki arra számított, hogy a minidíva hamarosan nyakába veszi az egész világot, hogy mindenkinek bemutassa a szeptember 29-én megjelent Younger Now albumának dalait.
 
Az egykori Disney-csemete tervei között azonban egyelőre nem szerepel turné, amelynek okát nemes egyszerűséggel saját malacaival indokolta. „Szó szerint egyetlen oka van, hogy nem turnézok, azok a fránya malacok. Ennyire szeretem ezeket a kis állatkákat” - lepte meg a hallgatóságot Miley.
 
A sokak szerint poénnak szánt nyilatkozat mögött komolyabb dolgok állnak: az énekesnő lemeze a vártnál sokkal rosszabbul teljesített az első heti eladások alapján, amely jelentősen megcsorbította Cyrus lelkesedését a projekttel kapcsolatban.  
 
(breatheheavy.com) 
 
2017.10.05
|


Játék
A művészet templomai című sorozat immár 9. epizódjához érkezett. A hazánkban is nagy sikerű Vatikáni Múzeum 3D, a Firenze és az Uffizi-képtár 3D és a Pápai bazilikák 3D alkotóinak új filmje a legkiválóbb reneszánsz mesterek egyikének és művészettörténet egyik legmeghatározóbb alakjának, Raffaello Sanziónak állít emléket.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.