Kedvenc helyek

Betegsége kapcsán forgat dokumentumfilmet Selena Gomez

A csillogó sztárélet vörös szőnyeges mindennapjai helyett emberei oldalát szeretné bemutatni legújabb projektjében Selena Gomez, aki a szintén ezzel a betegséggel küszködő rajongóinak szeretne támaszt nyújtani.
Ms. Gomez a megszokottaktól eltérő módon engedne betekintést az utóbbi időben privátan kezelt életébe. A kulisszák mögötti pillanatképek és fényűző életstílus bemutatása helyett sokkal inkább a lupussal való küzdelmeit vinni képernyőre a 25 éves minidíva. A Disney Channel hajdani üdvöskéje egy ideje már az említett autoimmun betegség rabjaként éli mindennapjait, amely nemcsak magánéletét, hanem pályafutását is rögös úttá formálta: tavasszal kiadott új kislemezeinek népszerűsítését egy azonnali beavatkozást igénylő veseátültetés keresztezte. 
 
„Tisztában vagyok azzal, hogy a rajongóim észrevették, hogy az utóbbi időben leeresztettem, és felmerült bennük a kérdés, hogy miért nem promotálom az új zenéimet, amikre amúgy nagyon büszke vagyok” - nyilatkozott az énekesnő. „Megállapították, hogy a lupus miatt át kell esnem egy vesetranszplantáción, és a lábadozásom miatt kellett visszavonulót fújnom”. 
 
A Selenához közel álló bennfentesek elmondása szerint a műtét rengeteget formált a nézetein, így felépülését követően újult erővel tér vissza a popszakmába, amelyet egy személyes dokumentumfilm megjelentésével szeretne megünnepeli a közeljövőben.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.10.09
|


Játék
Ez az új, kosztümös történelmi dráma a karizmatikus Stuart Mária viharos életének krónikája.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.