Kedvenc helyek

A 25 éves Pesti Est bemutatja: Nvmeri (SK), Kaelan Mikla (IS)

[ pop / punk ]
Budapest, A38 Hajó, október 20. 20:00
A pozsonyi srácok álmodozós matekpopot hoznak, míg az izlandi lányok szintipunkkal vadítanak. Hűvös, északi párosításnak tűnhet, ám a kanyarban ott bújik a forradalom előszele. Tánc és elmélyülés, jeges elektronika és párolgó testek a hajó gyomrában.
A Talking Headstől a Foalsig ívelő skálán rezeg a szlovák formáció, mely kimondottan barátságos légkört teremt. Komplex ritmusaik nem öncélúak, inkább magasabb szintre emelt táncos komfortra csábítanak. Retrofuture hangzásviláguk hidat képez a posztpunk és a jövő között. Keményebb dió a Kaelan Mikla: náluk sirályvijjogást idéző vokálok hasítják a jégmezők hangszőnyegeit. A rejkjavíki lányok méla punk költészetet állítanak színpadra, olyan dalcímekkel, mint például Ekkert Nema Ég. A három szőke lányka szelíd külsejére rácáfol előadói dinamizmusa. 
 
Jegyár: 1900 Ft, elővét: 1500 Ft 
 
Air
2017.10.09
|


Játék
Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a ’30-as évek Budapestjén. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.