Kedvenc helyek

„Soha nem voltam olyan nagy név, mint Britney vagy Christina” - Pink

Aki egy kicsit is ismeri Pinket, az tudja: ami a szívén, az a száján. A 38 éves énekesnő legutóbbi interjújában kendőzetlen őszinteséggel véleményezte eddigi munkásságát és a popszakma jelenlegi helyzetét.
Napokon belül megjelenik Pink nagylemeze, a Beautiful Trauma. A popdíva az érkező album népszerűsítése kapcsán beszélgetett a New York Times újságírójával, amely során a zeneipar apraja-nagyja is górcső alá került. Az énekesnő elmondta, hogy annak ellenére, hogy viszonylag egy időben indult a karrierjük, ő mindig alul maradt a Britney Spearsszel és Christina Aguilerával folytatott „népszerűségi versenyben”. 
 
„Soha nem voltam olyan nagy előadó, mint Britney vagy Xtina. Ha megnézed a popzene nagyobb mérföldköveit, egyszer sem kerül említésre a nevem. De mégis itt vagyok és török előre, igaz, a mainstreamhullám alatt, kacsaúszásban” - fejtette ki véleményét a kétgyerekes világsztár. 
 
Ebben a dologban a rádiókat gondolja a legnagyobb hunyónak, és pontosan ezért is készítette fel magát arra, hogy új lemezének kislemezei nem lesznek sikeresek rádiós játszások tekintetében: „35 év felett már nem nagyon játsszák a rádiók a dalaidat, kivéve, ha Beyoncé a neved”. A korongról először kijött dalok ennek ellenére szép eredményeket produkálnak, az elsőként megjelent What About Us videoklipje már közel 100 milliós megtekintéssel büszkélkedhet a VEVO-n. A szóban forgó lemez október 13-án indul hódító útjára.  
 
(nytimes.com) 
2017.10.09
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.