Kétely

Budapest, Belvárosi Színház, október 20. 20:00
1964-et írunk. A bronxi St. Nicholas Egyházi Iskola igazgatónője, Aloysius nővér kemény kézzel és alapvető gyanakvással kezeli a gondjaira bízott gyerekeket. Az iskola azonban új tanítót kap Flynn atya személyében, aki modern gondolkodást és személyes odafigyelést hoz a szigorú intézménybe.
Hamarosan összetűzésre kerül sor kettejük között, és amikor egy fiatal nővér elárulja, hogy a férfi különös figyelemmel viseltet az egyik diák iránt, az események váratlan fordulatot vesznek. 
 
A Pulitzer- és Tony-díjas dráma több mint ötszázszor ment a Broadwayn, filmváltozatában, melyet maga a szerző, John Patrick Shanley rendezett, Meryl Streep és Philip Seymour Hoffman játszották a főszerepeket. A Kételyt szeptember 11-én mutatta be az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban Udvaros Dorottya, Fekete Ernő, Kéri Kitty és Simó Katalin szereplésével, Pelsőczy Réka rendezésében. 
 
 
2017.10.09
|


Játék
Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a ’30-as évek Budapestjén. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.