Kétely

Budapest, Belvárosi Színház, december 29. 17:00
1964-et írunk. A bronxi St. Nicholas Egyházi Iskola igazgatónője, Aloysius nővér kemény kézzel és alapvető gyanakvással kezeli a gondjaira bízott gyerekeket. Az iskola azonban új tanítót kap Flynn atya személyében, aki modern gondolkodást és személyes odafigyelést hoz a szigorú intézménybe.
Hamarosan összetűzésre kerül sor kettejük között, és amikor egy fiatal nővér elárulja, hogy a férfi különös figyelemmel viseltet az egyik diák iránt, az események váratlan fordulatot vesznek. 
 
A Pulitzer- és Tony-díjas dráma több mint ötszázszor ment a Broadwayn, filmváltozatában, melyet maga a szerző, John Patrick Shanley rendezett, Meryl Streep és Philip Seymour Hoffman játszották a főszerepeket. A Kételyt szeptember 11-én mutatta be az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban Udvaros Dorottya, Fekete Ernő, Kéri Kitty és Simó Katalin szereplésével, Pelsőczy Réka rendezésében. 
 
 
2017.10.09
|


Játék
Csaknem fél évszázadon átívelve tárja elénk a „társadalmi változásokra nyitott, azokat folyamatosan elemző, majd abból saját képi világát megteremtő” Korniss Péter pályáját a Magyar Nemzeti Galéria kiállítása.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.