Kedvenc helyek

Történelmet írt Carly Rae Jepsen

A kanadai popsztár az egyik legfiatalabb előadó a YouTube történetében, akinek 1 milliárdos nézettséget sikerült produkálnia saját videoklipjével.
Hey, I just met you, and this is crazy - ki ne tudná folytatni ennek a pár évvel ezelőtti vírusslágernek a szövegét, amely egy szemtelenül fiatal fruska neve alatt ütötte fel fejét szerte a világon? Carly Rae Jepsen karrierjének legsikeresebb szerzeménye, a Call Me Maybe az elmúlt évek legtöbbet skandált dala volt, és úgy látszik, népszerűsége közel 6 évvel a megjelenése után sem csorbult; a szám videoklipje a napokban VEVO-díjas lett, ugyanis átlépte a bűvös 1 milliárdos megtekintést a videomegosztó portálon. A statisztikai adatok szerint a kisfilm átlagosan 250 000-es nézőszámot hozott naponta, így ez az eredmény nemhogy nem meglepő, de előre borítékolható volt. 
 

 
Ez az elismerés valószínűleg nagy löketet ad majd az új lemezén ügyködő énekesnőnek, és remélhetőleg az ahhoz készülő klipek is hasonló esélyekkel indulnak majd, ahogy például a Cut To The Feeling is, amely a 2018-ban megjelenő Carly Rae Jepsen-album első vizuális előfutára.  
 
(breatheheavy.com) 
 
2017.10.10
|


Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.