A 25 éves Pesti Est bemutatja: Emma Ruth Rundle (USA), Jaye Jayle (USA) - Nyerj páros jegyet!

Tengerentúli szerzetek, gótikus, folkos témákkal - frontvonalban a dalszerző-énekesnő, aki több formációjával is nyűgözte már le az A38-at. A Red Sparrows, majd a Marriages éléről ismerős Rundle mellett a Jaye Jayle art rockerei fognak állat leejteni.
Az idei, The Time Between Us című, közös lemezük felöleli mindazt a bőséget, amely kibomlik már a címadó öt és fél perces himnuszban is. Az ex-Young Widows-tag csapata, a louisville-i Jaye Jayle bluesba és déli gospelbe mártott melódiái bármelyik Tarantino- vagy Lynch-filmben megállnák a helyüket. Nem csoda, hogy nyáron a Wovenhand előzenekaraként is találkozhattak velük a szerencsés coloradóiak. Rundle szomorkásból szárnyalóvá nemesedő, szívszorító hangja tavalyi, Marked For Death című albumán is elvarázsolt, akárcsak reverbezett gitárjátéka. 
 
Helyszín: A38 Hajó
 
Időpont: 2017. november 30., 20:00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Hol született Emma Ruth Rundle?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a koncertre. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: november 26., vasárnap 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.