Kedvenc helyek

Richard Galliano (F) és Demeniv Mihály

[ folk / jazz / tango ]
Budapest, Zeneakadémia, 2017. október 28. 19:00
A francia muzsikus hangszere a tangóharmonika, mely választásában Astor Piazzolla személyesen is megerősítette. Az argentin nagyság saját népének zenéjét emelte új szintre, és így tett a cannes-i művész is, mindezt a jazz és az improvizáció segítségével.
A 66. évét taposó Galliano négyévesen Nizzában kezdett harmonikázni olasz édesapja révén. 14 évesen érintette meg a jazz, és szerette volna hangszerét ebben a világban is megfüröszteni. Kétszer nyert első díjat harmonika-világversenyen, majd jöttek sorban a kollaborációk: Piazzolla mellett Yehuda Oppenheimer, Jan Garbarek és Charles Aznavour is szerepel a tekintélyes listán. A 26 éves, szintén több megmérettetésen kiválóan szerepelt hazai harmonikással, Demeniv Mihállyal osztja meg most a színpadot, aki három éve Virtuózok műsor különdíjasa lett. 
 
Jegyár: 4500-5400 Ft 
Air
2017.10.13
|


Játék
Hollywood minden évben kitermel magából egy szerethető és bájos felnövéstörténetet, ugyanakkor ezek a filmek nem szoktak eljutni a legnagyobb díjátadók rivaldafényéig. A Lady Birdnek azonban sikerült a csoda
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.