Kedvenc helyek

15 éves a Gödör Klub

[ alternative / folk ]
Budapest, Gödör Klub, 2017. október 26 - 29.
2002 októbere óta a pesti underground elválaszthatatlan része a fent nevezett klub, mely még az Erzsébet téren indult, majd onnan települt át a Király utcába. Csütörtökön Kaláka-verskoncerttel, majd állandósuló Belvárosi Táncházzal kezdődik az ünneplés.
Pénteken nagyszabású kiállítás is nyílik, majd a legelső „gödrös” fellépő, a Sziámi jelenlegi, szintén termékeny utódformációja lakja be a színpadot. Az új anyagon dolgozó Müller Péter AndFriends után a Korai Öröm spéci, retrospektív bulija jön: a törzsi folyamatzenészek elővesznek ritkán játszott darabokat is. Szombat a köldöknézős alteré: Ági és Fiúk, a Balaton és az efZámbó HDB idézi meg azokat az „undorgrund” időket, melyek ebben a klubban eddig is csorbítatlanul élhettek tovább. Vasárnap Jordán Tamás színháza, a Szókratész védőbeszéde zárja a fiesztát. 
 
Jegyár: 300-2000 Ft 
Air
2017.10.13
|


Játék
Varázslatos élményben lehet része azoknak, akik március 2. és 4. között a Homoktövis utcai Vasas Jégcentrumba (volt Jégpalota) látogatnak, itt kerül ugyanis megrendezésre a Budapest Kupa nemzetközi szinkronkorcsolyázó verseny.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.