Kedvenc helyek

Folytatja a turnézást Lady Gaga

Egy rövid pihenő után 2018 elején folytatja nyáron megkezdetett turnéját Lady Gaga, aki egy gyógyíthatatlan betegség diagnosztizálása után döntött a koncertsorozat elhalasztása mellett.

Pár hete robbant a hír, hogy Gagát az egyik telt házas fellépése után azonnal kórházba kellett szállítani. A vizsgálatok során megállapították, hogy a szűnni nem akaró ízületi fájdalmakat az egyelőre gyógyíthatatlan státuszban lévő fibromyalgia okozza, amelynek enyhítése azonnali kényszerpihenőt követel a világsztár munkásságában. A Lady egészségügyi állapotának prioritása révén az éppen akkor kezdődő Joanne World Tour összes hátra lévő állomását lemondták, de megnyugtatták a rajongókat: amint alkalom lesz rá, mindenképp bepótolják az elmaradt koncerteket.


„Alig várom már, hogy újra turnézhassak, de most muszáj együttműködnöm a doktoraimmal, hogy erős maradhassak és még vagy 60 évig játszhassak Nektek”
- nyugtatta aggódó rajongótáborát a Perfect Illusion énekesnője. Gaga azonban bebizonyította, hogy nemcsak a videoklipjeiben és a fellépései során, de a magánéletben is egy igazán erős és kitartó nő; javuló állapotáról a vártnál hamarabb adtak ki közleményt, valamint ezzel párhuzamosan a szóban forgó turné folytatását is meghirdették. A koncertsorozat 2018. január 14-én startol újra Spanyolországból, de a díva addig sem unatkozik, ugyanis elárulta,hogy újra stúdióba vonult, és a zene gyógyító erejében bízva újra munkához lát.

 

(breatheheavy.com)


 

2017.10.14
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.