Kedvenc helyek

Kylie Minogue: „Az új album nagyon pozitív és inspiráló lesz”

Négy év kihagyás után új CD-vel jelentkezik az ausztrál popdíva. Kylie Minogue tizennegyedik stúdióalbuma jövő év elején láthat napvilágot.
Egy zenész esetében egy fájdalmas szakítást egy még fájdalmasabb hangvételű zenei projekt követ... Kivéve Kylie Minogue-nál! A 49 éves világsztár közel egy éve bontotta fel jegyességét Joshua Sasse-vel, miután kiderült, hogy a brit színész egy forgatás alkalmával túl közeli viszonyba elegyedett egy spanyol származású kolléganőjével. Habár a történtek eléggé megviselték az énekesnőt, egy bizonyos pont után elhatározta, hogy megkíméli magát a negatív behatásoktól, sőt: igyekszik előnyt kovácsolni a kialakult helyzetből. 
 
„Egy kicsit összetört a szívem, be kell vallanom” - mesélte a The Sun napilapnak a popsztár. „A legtöbb új szerzeményem azonban szuper pozitív és motiváló, ez egyfajta jelzés magamnak, mint ahogy sok minden más is. Nagyszerűen érzem magam a bőrömben”. Kylie Minogue az eddig titokban tartott lemez kapcsán azt is elárulta, hogy az első single a tervek szerint januárban debütál, és ezt követi majd a teljes album érkezése valamikor 2018 tavaszán. 
 
A beszélgetés végén egy esetleg koncertsorozat beütemezése is szóba került, amire a Spinning Around dalos pacsirtája igenlően rábólintott, és azt mondta: a következő évben biztosan koncertezik majd a friss slágerekkel, hiszen alig várja már, hogy újra a színpadról köszönthesse közönségét.  
 
(breatheheavy.com) 
 
 
2017.10.17
|


Játék
A tízéves Fortepan anyagából vonultat fel egy több mint háromszáz darabos válogatást a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.