Kis emberek nagy történetei

Egyedülálló színházi sorozatot indított az Orlai Produkció a Mozsár Műhelyben, valódi emberi sorsokat, történeteket bemutatva a színpadon. Lengyel Nagy Anna szerző történeteit színpadra adaptálva, Pelsőczy Réka művészeti vezetésével, minden egyes részt más rendező fogalmaz meg és mutat be a nézőknek.
Az első epizódot, a Nővérek - Levél Apámhoz! Című előadást Egri Kati és Egri Márta szereplésével, Cseh Judit rendezésében október 19-én mutatták be, a sorozat második darabját Pira - Bella címmel, Ullmann Mónika és Borbély Alexandra szerepelésével, Szabó Máté rendezésében október 28-án láthatjuk először. A szerző, Lengyel Nagy Anna egész életében mániákusan gyűjtötte a kis emberek nagy történeteit, és egy ideje az is foglalkoztatta, hogyan lehetne ezeket a színpadon is bemutatni. A sorozat folyamatosan bővül újabb epizódokkal, mindamellett, hogy a korábban bemutatott részek is repertoáron maradnak. 
 
2017.10.22
|


Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.