A Jeditanács összeül

Budapest, Trafó, február 5. 20:00
Vasárnaponként megfogadjuk, hogy nem iszunk többé, elhatározzuk, hogy számlákat fogunk kiegyenlíteni mások és magunk felé, úgy döntünk, jó útra térünk és a többi.
A történet egy ilyen a vasárnapon játszódik, amin – mint mindegyik vasárnapon – a húszas évei közepén járó főhősünk számot vet – vagy nem vet – elintézetlen ügyeivel, teendőivel, érzéseivel, bűneivel, mindennel, amit egész héten halogatott, amit szőnyeg alá söpört, ami elől önkívületbe menekült. 
 
Fekete Ádám író, költő, dramaturg, rendező legújabb tragikomikus ábrándozása arról, hogy miért csináljuk, amit nem szeretnénk, és miért ne, amit de. Fekete a darabban főszereplőjét, az egyes szám első személyt hét különböző személyre, különálló hangra bontja le. A szereplők veszekednek, áriáznak, kocsmáznak, tollaslabdáznak, cirkuszolnak, ahogy a főhős önmagával gondolatoktól tobzódó fejében, ahol akár egyetlen perc is órákká tágulhat, egy ábrándos pillanat alatt pedig napszakok pereghetnek el.  
 
2017.10.22
|


Farsangi népszokások.
Budapest, KULTI - Kelenvölgyi KH, február 23. - március 21.

Nieder Iván kiállítása.
Budapest, RaM Colosseum, február 23. - március 25.

Kovács Lola kiállítása.
Budapest, Fészek Művészklub, február 20. - március 9.

Z6I3.
Budapest, FUGA Budapesti Építészeti Központ, február 19. - március 7.

Ahol a héten érdemes...
 
Budapest, Magyar Nemzeti Múzeum, 2017. november 30. - 2018. április 30.
 
Budapest, Papp László Bp Sportaréna, február 18. 20:00
 
 
Budapest, Pesti Magyar Színház, február 18. 15:00
Játék
Varázslatos élményben lehet része azoknak, akik március 2. és 4. között a Homoktövis utcai Vasas Jégcentrumba (volt Jégpalota) látogatnak, itt kerül ugyanis megrendezésre a Budapest Kupa nemzetközi szinkronkorcsolyázó verseny.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.